Julklappen 2020

I slutet av november fick vi reda på av HUI Research att stormkök blev årets julklapp 2020. Det är trettiofjärde året i rad som årets julklapp presenteras, en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Eftersom många tycker det är svårt att införskaffa rätt julklappar, så kan detta vara en slags vägvisare.Därför är luftrenare årets julklapp - ELON

Ibland är det väldigt svårt att hitta julklappar till vänner eller kollegor. För den som vill hänga med i det senaste och som vill hitta en julklapp som är populär, så är det enrekommendation att köpa en julklapp som har blivit vald som årets julklapp. Skulle det vara så att du vill ge någonting annat än vad som har blivit årets julklapp, så är det rekommenderat att välja något som har varit väldigt populärt under året eller som kommer att vara väldigt populärt under kommande året.

Välja ut årets julklapp 2020?

Kriterierna för att en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av följande kriterier först vara uppfyllda: Produkten ska vara en nyhet eller ha fåttett nyväckt intresse för nuvarandeår. Försäljningsvärdet ska vara märkbart för kandidaten eller sålts i höga mängder. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Många somgissade att den smarta högtalaren skulle utses årets julklapp. Eftersom det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det är idag en allt mer generellenhet både i hemmet och påkontor. Stormköket som utsågstill årets julklapp är denexakta motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är av rekommendation att ta en fundering på om det inte ska bli ett inköp av en smart högtalare som alternativ för stormköket.

Det som är fördel med stormköket är att den passar perfekt när det är dags att ge sig ut i naturen. Frågan är vilken som kommer att användas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. Om du har för vana att gå ut i skogen, så är det fullt förståeligt att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare får du nytta av dagligen i hemmet eller var det än är som du befinner dig till vardags och helg.

Varför kan också Smarta Högtalaren bli årets julklapp framöver?

Vi tror att den smarta högtalaren snart kommer att bli årets julklapp. Med tanke på att Google Home precis lanserats på svenska och att vi i Sverige är väldigt intresserade av ny teknik, så har vi kännedom om att smarta högtalaren blev en storsäljare under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en succé under julhandeln. GoogleHome har vuxit storartat i Sverige under hösten. Intresseökningen har väldigt mycket att göra med att den nu finns på svenska.

Julklappstips

Julklapparna som har blivit utvalda till Årets julklapp kan ge lite inspo:Årets julklapp 2020 – Stormkök,Åretsjulkapp 2015 – Robotdammsugaren, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Smarta högtalare

Nu finns det sätt att kunnastyraditt hem trådlöst. En smart högtalare är en liten enhet som du ansluter via Wi-Fi. Du använder din röstför att kontrollera din smarta högtalare. När du använder din smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner information från källor som ärjusterade för högtalaren, som sänds direkt till enheten och som kommer att sköta kalibrering och databank på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarmer eller mindre som en komplettkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisskicka meddelanden och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas uppi hemmet och väljer vilken enhet som du vill streama från. Den smarta högtalaren ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att förbindelsen skall fungera helt.

Related Post